Naamloos-1

Foto: Wagenpark

GeDo Koeriersdiensten

Is een jong en groeiend bedrijf in Heerde. Sinds 2009 dragen wij zorg voor zendingen van zeer uiteenlopende opdrachtgevers uit de stedendriehoek Apeldoorn-Zwolle-Deventer.

Wat begon als koeriersbedrijf met een Ford Transit bus als vervoersmiddel, is anno 2018 uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 6 ervaren chauffeurs, een bedrijfspand voor op- en overslag van goederen en een eigen vrachtwagen.

Kwaliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij onderscheiden ons door onze no-nonse mentaliteit, korte en daardoor snelle communicatielijnen en ons uitgebreide wagenpark waarmee wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden. Wij zien ons als verlengstuk van uw organisatie en gaan bij iedere zending voor de best denkbare service en dienstverlening. Of het nu om 1 of 20 pallets gaat, een regionaal of internationaal transport: bij GeDo Koeriersdiensten uit Heerde is uw verzending in betrouwbare handen. Tot onze relaties behoren bedrijven, organisaties en overheden uit de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zwolle.

U wilt meer informatie of onze dienstverlening zelf ervaren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op; wij staan u graag te woord.

Wij staan voor

Doen wat wij zeggen

Korte en snelle lijnen

Track & Trace systeem

Altijd een oplossing